Pe cal, în jurul lumii

Un avocat de 57 de ani, din Argentina, care a pornit într-o călătorie în jurul lumii pe cal, a ajuns, luni, la Timişoara.

2 afișări
Imaginea articolului Pe cal, în jurul lumii

Pe cal, în jurul lumii

Eduardo Discoli a plecat de acasă în 2001, după ce timp de 35 de ani a aşteptat să pornească în această aventură. El a mers călare 30 de ţări, străbătând astfel peste 350.000 de kilometri, iar peripeţiile nu au lipsit.

"Am fost odată atacat de un şarpe mare în Ecuador, de un câine comunitar în Bolivia şi de un şarpe cu clopoţei în Texas, eveniment în urma căruia am stat 15 zile în spital", a povestit Discoli.

Argentinianul şi-a vândut casa, maşina şi ferma ca să-şi împlinească un vis pe care îl are din tinereţe. El a străbătut până acum 30 de ţări din America şi Europa şi vrea să mai vadă Asia şi Africa. El estimează că aventura se va încheia peste patru ani.

Argentinianul va pleca, marţi, din Timişoara spre Castelul Bran, obiectiv pe care vrea cu orice preţ să îl viziteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici