Penelope Cruz a petrecut cu mama lui Javier Bardem, după gala Oscar

Penelope Cruz, Javier Bardem şi mama acestuia, Pilar, au petrecut în familie, după gala premiilor Oscar, unde actorul spaniol a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din "Nu există ţară pentru bătrâni", informează dailymail.co.uk.

4 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz a petrecut cu mama lui Javier Bardem, după gala Oscar

Penelope Cruz a petrecut cu mama lui Javier Bardem, după gala Oscar (Sursa: www.dailymail.co.uk)

În discursul de acceptare a premiului Oscar, Bardem a dedicat trofeul mamei sale şi regretaţilor săi bunici, actorii Rafael Bardem şi Matilde Muñoz Sampedrofor, pentru că "au adus demnitate şi mândrie" familiei.

Cruz, în vârstă de 33 de ani, Bardem, în vârstă de 38 de ani, şi Pilar, în vârstă de 68 de ani, au mers împreună la mai multe petreceri organizate după gala premiilor Academiei Americane de Film, semn că lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase, deşi actorii refuză să confirme că au o relaţie.

Cruz şi Bardem, care de obicei păstrează discreţia în privinţa relaţiei lor, nu şi-au luat ochii unul de la celălalt.

Potrivit sursei citate, la ceremonia premiilor Oscar, cei doi actori au venit separat, însă la petrecerea de după gală nu au mai ascuns faptul că sunt un cuplu.

La începutul lunii februarie, colegul lui Bardem din thriller-ul recompensat cu Oscar "Nu există ţară pentru bătrâni", Woody Harrelson, a confirmat pentru presă că acesta are o relaţie cu actriţa Penelope Cruz.

Cei doi actori au început să se întâlnească vara trecută, în timp ce filmau, la Barcelona, pentru lungmetrajul regizat de Woody Allen "Vicky Cristina Barcelona", însă s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, când au filmat pentru comedia dramatică "Jamon, Jamon", de Bigas Luna. Filmul a lansat carierele lui Cruz şi Bardem, pe atunci în vârstă de 18 şi, respectiv, 23 de ani.

Bardem şi Cruz urmează să filmeze împreună pentru musicalul "Nine", în regia lui Rob Marshall, inspirat din filmul clasic al lui Federico Fellini "Opt şi jumătate".

Cruz a jucat şi alături de "mama soacră", în 1997, în "Sânge fierbinte", şi în 1995, în "Entre Rojas".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici