Penelope Cruz, editor special al numărului din luna mai al revistei Vogue Franţa

Actriţa spaniolă Penelope Cruz şi-a asumat rolul de editor invitat al ediţiei franceze a revistei Vogue, numărul din luna mai al prestigioasei publicaţii de modă purtând semnătura vedetei, informează stylelist.com.

11 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz, editor special al numărului din luna mai al revistei Vogue Franţa

Penelope Cruz, editor special al numărului din luna mai al revistei Vogue Franţa (Imagine: www.vogue.fr)

"A fost foarte energică şi foarte precisă cu ceea ce dorea", a declarat Olivier Lalanne, redactor-şef asociat al revistei Vogue, despre munca depusă la revistă de Penelope Cruz.

Numărul din mai al Vogue Franţa va fi disponibil cu trei variante diferite de copertă. Pe toate cele trei coperte apare şi Penelope Cruz. Pe una dintre coperte, Cruz apare alături de o altă celebră actriţă, Meryl Streep, iar pe o altă copertă apare alături de Bono, solistul trupei U2. Pe cea de-a treia, artista spaniolă apare alături de actriţele Meryl Streep, Naomi Watts, Julianne Moore şi Gwyneth Paltrow, toate purtând produse ale brandului Gap.

Ediţia Vogue coordonată de actriţa spaniolă include un pictorial cu Salma Hayek, care este însărcinată din nou, dar şi un editorial în imagini cu Penelope Cruz prezentând moda de primăvară. Imaginile acestui pictorial sunt semnate de artiştii Inez van Lamsweerde şi Vinoodh Matadin.

Numărul din luna mai al Vogue Franţa va apărea la standurile de difuzare a presei săptămâna aceasta.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar.

Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2006, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) şi "Nu te mişca" (2004). A primit Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin în 2008, pentru "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, şi a fost nominalizată, anul acesta, la aceeaşi categorie, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici