Penelope Cruz încearcă să-şi protejeze relaţia cu Javier Bardem

Actriţa câştigătoare a premiului Oscar Penelope Cruz, despre care se crede că este logodită cu Javier Bardem, susţine că refuzul său de a-şi discuta viaţa amoroasă este menit să-i protejeze relaţia cu actorul spaniol, informează Female First.

67 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz încearcă să-şi protejeze relaţia cu Javier Bardem

Penelope Cruz încearcă să-şi protejeze relaţia cu Javier Bardem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E evident faptul că sunt într-o relaţie. Şi motivul pentru care nu vreau să vorbesc despre aceasta este pentru a o ocroti, deoarece este importantă pentru mine. E simplu", a declarat ea.

Astfel, când a fost întrebată despre inelul pe care-l poartă pe inelar, actriţa spaniolă în vârstă de 35 de ani a rămas neclintită. "Acesta e un lucru pe care vreau să-l păstrez pentru mine, mulţumesc", a spus ea.

De asemenea, Cruz a declarat că nu s-a simţit niciodată sub presiune atunci când vine vorba de căsătorie. "Ştiu că poate suna ciudat, dar în familia mea nimeni nu mi-a inoculat idea că trebuie neapărat să te căsătoreşti, aşa că nu m-am gândit prea mult la asta. În final, toţi vrem să fim fericiţi, nu? Cu toţii vrem acelaşi lucru, dar avem moduri diferite de a le atinge", a concluzionat ea.

În luna octombrie, o sursă a apropiată celor doi actori a declarat pentru publicaţia New York Daily News că aceştia urmează să se căsătorească. Nu au fost date publicităţii alte detalii despre această logodnă sau despre ceremonia de nuntă, iar purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au confirmat aceste informaţii.

Totodată, apropiaţii celor doi artişti au negat zvonurile că Penelope Cruz ar fi însărcinată. Speculaţiile despre sarcina actriţei spaniole au început să circule în presă la începutul verii, iar aceste zvonuri au atins apogeul în urmă cu o lună, după ce cuplul a fost văzut ieşind dintr-o clinică de planning familial din Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici