Penelope Cruz, într-o ipostază nouă: Vedeta adoră să gătească şi să facă menajul

Penelope Cruz crede că meseria de casnică este "cel mai bun lucru din lume" şi adoră să facă menajul şi să gătească acasă, a mărturisit într-un interviu recent actriţa spaniolă.

1063 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz, într-o ipostază nouă: Vedeta adoră să gătească şi să facă menajul

Penelope Cruz, într-o ipostază nouă: Vedeta adoră să gătească şi să facă menajul

Actriţa în vârstă de 38 de ani a stat acasă de când l-a născut pe fiul său, Leonardo, care în prezent are 17 luni. Penelope Cruz, care este căsătorită cu actorul Javier Bardem, a spus că aceste momente i-au dat ocazia să se concentreze asupra gătitului, potrivit contactmusic.com.

Ea a povestit, pentru ediţia britanică a revistei Hello!, că se bucură de statutul de mamă care stă acasă. "Sunt casnică şi este frumos. Ştiu să gătesc şi este important pentru mine să fac mâncare proaspătă în fiecare zi. Nu ţin diete nebuneşti, ci mănânc produse din dieta mediteraneană, pe care o ador, pentru că este important să mănânci bine", a spus actriţa.

Cei doi actori spanioli deţin locuinţe în Statele Unite ale Americii şi Spania, iar Penelope a mărturisit că este foarte bună şi la făcut curăţenie.

"Am învăţat să fac curat când am jucat în 'Volver'. Personajul meu făcea mereu curat într-o casă aşa că, atunci când am început să mă pregătesc pentru rol, mă duceam la mama acasă şi la sora mea, iar ele spuneau: "Nu ştiu ce se întâmplă cu ea, cred că are febră, pentru că a venit să ne facă curat în casă", a mai povestit Cruz.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004). Penelope Cruz a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009 pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona". A fost nominalizată şi în 2010 la premiile Oscar, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine". Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare, dar şi cu o stea pe bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici