Penelope Cruz, Jeff Bridges, Alec Baldwin şi Queen Latifah, personaje în basmele Disney - FOTO

Actorii Penelope Cruz, Olivia Wild, Queen Latifah, Jeff Bridges şi Alec Baldwin au fost imortalizaţi într-o serie de fotografii inspirate din basmele ecranizate de studiourile Disney, ce au fost realizate de celebra fotografă Annie Leibovitz, informează dailymail.co.uk.

738 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz, Jeff Bridges, Alec Baldwin şi Queen Latifah, personaje în basmele Disney - FOTO

Penelope Cruz, Jeff Bridges, Alec Baldwin şi Queen Latifah, personaje în basmele Disney (Imagine: Daily Mail)

Această serie de fotografii se intitulează "Disney Dream" şi a fost realizată cu scopul de a promova parcurile de distracţii Disney.

Într-una dintre fotografii, Penelope Cruz a interpretat rolul Frumoasei din basmul "Frumoasa şi Bestia". Actriţa spaniolă în vârstă de 36 de ani poartă o spectaculoasă rochie de bal de culoare galbenă şi este ridicată în braţe de prinţul ei, interpretat de actorul american Jeff Bridges.

Fotografia este intitulată "A Tale As Old As Time".

În altă fotografie, actriţa Olivia Wilde, renumită pentru rolul din serialul TV "Dr. House" şi pentru cel din lungmetrajul "Tron: Legacy", produs de studiourile Disney, poartă o rochie neagră şi o capă roşie, portretizând mama vitregă din basmul "Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici".

În aceeaşi fotografie, actorul Alec Baldwin apare în rolul duhului din Oglinda fermecată.

În cea de-a treia fotografie, actriţa americană de culoare Queen Latifah poartă o perucă albă şi un costum cu tentacule, interpretând rolul maleficei Ursula din basmul "Mica Sirenă".

Fotografiile din această campanie publicitară vor fi incluse în numerele din luna aprilie ale revistelor O, The Oprah Magazine, People, People En Espagnol, Real Simple, Essence şi InStyle.

Annie Leibovitz a apelat şi la alte celebrităţi pentru această serie de fotografii, precum David Beckham, Beyonce, Jennifer Lopez şi Scarlett Johansson - care a interpretat rolul Cenuşăresei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici