Penelope Cruz nu crede în mariaj

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a dezminţit zvonurile privind o posibilă căsătorie cu iubitul său, actorul premiat la Oscar Javier Bardem, declarând că nu crede în mariaj, potrivit site-ului fametastic.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz nu crede în mariaj

Penelope Cruz nu crede în mariaj (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă în 2006, actriţa din "Volver" declara că ar vrea să aibă copii "peste câţiva ani", acum, aceasta afirmă: "Mi-ar plăcea să am copii într-o zi, dar nu acum".

În ceea ce priveşte căsătoria, Cruz a adăugat: "Nu ştiu dacă cred în căsătorie. Cred în familie, în dragoste, în copii. Depinde de situaţie, dar nu mai ştiu sigur ce reprezintă căsătoria în zilele noastre".

Conform informaţiilor vehiculate în presă, Penelope Cruz şi Javier Bardem au început să iasă împreună din toamnă, aceştia petrecând împreună după gala premiilor Oscar, unde actorul spaniol a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din "Nu există ţară pentru bătrâni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici