Penelope Cruz s-a speriat când a trebuit să cânte în filmul "Nine"

Actriţa spaniolă Penelope Cruz a recunoscut că experienţa de a cânta în musicalul "Nine", de Rob Marshall, a fost una dintre cele mai dificile pe care le-a avut în timpul vieţii, ea declarându-se îngrozită de această perspectivă, informează femalefirst.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz s-a speriat când a trebuit să cânte în filmul "Nine"

Penelope Cruz s-a speriat când a trebuit să cânte în filmul "Nine" (Imagine: Mediafax Foto)

"Când te confrunţi cu o astfel de experienţă (cântatul, n.r.), trebuie să mergi înainte şi să uiţi orice durere fizică. A fost o experienţă interesantă, foarte intensă, a fost ceva foarte diferit. A fost prima dată când a trebuit să cânt într-un film, aşa că am fost oarecum speriată", a declarat actriţa.

"A fost unul dintre cele mai tulburătoare lucruri pe care a trebuit să le fac, dar, în acelaşi timp, a fost incitant. Mi-a plăcut".

Nu numai cântatul în film a fost o încercare pentru actriţa în vârstă de 34 de ani, ea dezvăluind, recent, că s-a ales cu vânătai şi zgârieturi în timp ce exersa o scenă de dans pe o frânghie, în musicalul "Nine".

"Când se întâmplă ceva de genul ăsta, singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să continui şi să uiţi de durerea fizică. Dansam în întuneric, cu un singur reflector pe mine, aşa că trebuia să mă menţin într-un ritm alert, fiind foarte concentrată. Aveam atât de multe lucruri de făcut în acelaşi timp, încât nu am simţit durerea în timpul dansului - mă rugam doar să nu cad", a spus Penelope Cruz.

Filmul "Nine", de Rob Marshall, îi are în distribuţie, alături de actriţa spaniolă, pe Nicole Kidman şi Daniel Day-Lewis. "Nine" este un remake al filmului realizat de Federico Fellini, "Opt şi jumătate" (1963), după un musical cu acelaşi titlu pus în scenă pe Broadway.

Penelope Cruz, în vârstă de 34 de ani, speră să aducă acasă un Oscar pentru Spania, după ce a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru prestaţia din "Vicky Cristina Barcelona".

Alături de Cruz, la aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Amy Adams şi Violoscar,nominalizarea Davis (pentru "Doubt"), Marisa Tomei (pentru "The Wrestler") şi Taraji P. Henson (pentru "Strania poveste a lui Benjamin Button").

Câştigătorii premiilor Oscar vor fi anunţaţi în cadrul unei gale care va avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

Citeşte şi:

Dolce&Gabbana, într-un musical alături de numeroase celebrităţi

Penelope Cruz, nominalizată la Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin

Penelope Cruz, sprijinită de Tom Cruise în cursa pentru Oscar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici