Penelope Cruz şi Javier Bardem au dansat alături de Prince - VIDEO

Actorii Penelope Cruz şi Javier Bardem, care au devenit părinţi pentru prima oară în luna ianuarie, au urcat pe scena pe care cânta Prince, dansând alături de cântăreţ, cu ocazia unui concert pe care acesta l-a susţinut, weekend-ul trecut, în oraşul Inglewood din California, relatează people.com.

149 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz şi Javier Bardem au dansat alături de Prince - VIDEO

Penelope Cruz şi Javier Bardem au dansat pe scenă alături de Prince

După ce au dansat alături de Prince, cei doi actori spanioli au coborât de pe scenă şi au urmărit în continuare concertul starului american, ce face parte din turneul "Welcome 2 America". Cruz şi Bardem au fost însoţiţi la acest concert de Eduardo Cruz, fratele celebrei actriţe, care a venit alături de noua lui iubită, actriţa Eva Longoria.

Potrivit revistei People, se pare că Penelope l-a impresionat pe Prince cu mişcările ei de dans şi a primit din partea membrilor trupei care l-a acompaniat pe starul american un set de beţe de tobe.

Penelope Cruz, în vârstă de 36 de ani, şi Javier Bardem, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în secret în iulie 2010. Bebeluşul lor, care a primit numele Leon, s-a născut în ianuarie 2011.

Prince, muzicianul american laureat cu şapte premii Grammy, este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi live din toate timpurile. Imensul său catalog muzical cuprinde o serie de piese cunoscute în lumea întreagă, precum "Purple Rain", "Diamonds And Pearls" şi "1999".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici