Penelope Cruz şi Liza Minnelli vor juca în "Totul despre sex 2/ Sex and the City 2"

Penelope Cruz şi Liza Minnelli vor fi prezente alături de cele patru eroine principale - actriţele Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristen Stewart şi Cynthia Nixon - pe afişul filmului "Totul despre sex 2/ Sex and the City 2", informează people.com.

201 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz şi Liza Minnelli vor juca în "Totul despre sex 2/ Sex and the City 2"

Penelope Cruz va juca în "Totul despre sex 2/ Sex and the City 2 " (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, în film va reveni actorul Jason Lewis, care va relua rolul lui Smith Jarrod, fostul iubit tânăr al personajului Samantha Jones, interpretat de Kim Cattrall.

În ciuda numeroaselor zvonuri, Penelope Cruz nu se va interpreta pe sine în acest lungmetraj. Ea va juca rolul unui bancher, a declarat o sursă pentru revista People.

Personajul ei îi va crea câteva probleme lui Carrie - personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Purtând o rochie neagră fără spate, Penelope Cruz a fost surprinsă de reporteri în holul principal de la Empire Hotel din New York, la începutul acestei săptămâni, unde a filmat o scenă în care personajul ei devine puţin prea apropiat de Mr. Big, interpretat de Chris Noth.

Liza Minnelli

Între timp, Liza Minnelli a filmat timp de trei zile în principalul studio al acestui proiect cinematografic, localizat în Manhattan. După încheierea filmărilor pentru rolul său, Liza Minnelli i-a încântat pe membrii echipei de filmare cântându-le piesa "Every Time I Say Goodbye".

Şi actorul Jason Lewis, interpretul lui Smith Jarrod, va fi prezent în "Totul despre sex 2". Personajul său se va întoarce la New York pentru a fi prezent la lansarea celui mai recent film al său, alături de fosta lui iubită, Samantha. Actorul a fost surprins de paparazzi pe platourile de filmare din New York, la începutul săptămânii.

Primul lungmetraj "Totul despre sex" a avut un succes enorm, cu cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul nord-american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producţia "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006). Acest lungmetraj a avut încasări de 415,25 milioane de dolari la nivel mondial.

Sarah Jessica Parker a revenit la personajul care a făcut-o celebră, jurnalista Carrie Bradshow, pentru adaptarea cinematografică a serialului de televiziune "Totul despre sex". Alături de ea, pe lângă Chris Noth, în rolul lui Mr Big, şi trioul feminin Kim Catrall, Kristin Davies şi Cynthia Nixon, a mai jucat Jennifer Hudson, recompensată cu premiul Oscar, în rolul asistentei personale a lui Carrie.

Cel de-al doilea film bazat pe serialul omonim îi prezintă pe Big şi Carie având dificultăţi financiare din cauza crizei economice mondiale. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 28 mai 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici