Pepe a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri la oră

Cântăreţul Ionuţ Pascu (Pepe) a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri la oră în localitatea buzoiană Spătaru, el fiind, totodată, amendat cu 600 de lei.

404 afișări
Imaginea articolului Pepe a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri la oră

Pepe (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse locale, cântăreţul a fost prins de radar, duminică, în localitatea buzoiană Spătaru, conducând cu 104 kilometri la oră pe un tronson de drum unde viteza maximă admisă este de 50 de kilometri la oră.

Cântăreţului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, fiind, totodată, amendat de poliţişti cu 600 de lei.

În urmă cu aproximativ cinci ani, artistul a fost amendat după ce a fost prins circulând cu viteză peste limita legală admisă, în apropierea oraşului Râmnicu Sărat. Pepe a rămas fără permis de conducere şi în 2007, actul fiindu-i suspendat tot în judeţul Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici