Perna în formă de sâni, lansată în Croaţia

O companie croată a lansat pe piaţă o pernă în formă de sâni, asigurându-i pe utilizatori că vor beneficia de o mai bună poziţie a gâtului în timpul somnului şi de o odihnă plăcută, potrivit presei locale.

525 afișări
Imaginea articolului Perna în formă de sâni, lansată în Croaţia

Perna în formă de sâni, lansată în Croaţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Confecţionată din lână, această pernă nu are pereche atunci când persoana care o foloseşte se uită la televizor, deoarece "îi menţine gâtul într-o poziţie corectă", a afirmat compania producătoare în fişa tehnică a produsului, postată pe site-ul www.globustrgovina.biz.

Goran Tonkic, creatorul acestui produs, a declarat pentru publicaţia Vecernji List că oamenii din Croaţia ezită încă să expună acest obiect insolit pe canapelele din sufrageriile lor.

"Nu văd care este problema, din moment ce forma sa este anatomică şi permite utilizatorului să aibă un somn agreabil. Nu există nicio conotaţie sexuală", a declarat Goran Tonkic, adăugând că a omologat această pernă specială pe piaţa europeană.

Compania sa, Globus, cu sediul în oraşul Slavonski Brod, este specializată în confecţionarea pieselor de mobilier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici