Peste 30.000 de persoane, la SuperVelionul ProFM din Piaţa Revoluţiei - FOTO

Seara de Anul Nou a adunat la SuperVelionul ProFM peste 30.000 de persoane, care au venit în Piaţa Revoluţiei din Capitală să petreacă, să asculte muzică şi să se distreze alături de DJ-ii ProFM, care au fost maeştrii de ceremonie ai evenimentului, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

147 afișări
Imaginea articolului Peste 30.000 de persoane, la SuperVelionul ProFM din Piaţa Revoluţiei - FOTO

Peste 30.000 de persoane, la SuperVelionul ProFM din Piaţa Revoluţiei - FOTO

George Vintilă, cu o tradiţie de 17 ani în prezentarea concertului din centrul Bucureştiului, Marius Onuc şi Mădălina Vintilă, au oferit alături de artiştii prezenţi, cea mai mare petrecere în noaptea dintre ani.

De pe scena SuperVelionului nu au lipsit câştigătorul din acest sezon al emisiunii "Vocea României" - Mihai Chiţu, dar şi alţi concurenţi precum Sânziana Niculae, Muneer, Adrian Nour şi DeM'Boyz, noua trupă înfiinţată de Marius Moga, pentru care a fost o premieră să cânte pe scena din Piaţa Revoluţiei.

Trupa Voltaj este deja veterană, la fel şi Smiley, care a spus că nici nu s-ar fi gândit să treacă în 2014 altfel decât pe scenă, alături de prietenii şi fanii lui.

"În Noul An intru cu gânduri de bine şi îmi doresc să dezvolt ceea ce am început. Mă refer la gaşca nebună de la HaHa Production. De la 2014 îmi doresc doar să fiu sănătos, restul se rezolvă", a declarat Smiley la început de an.

Călin Goia începe şi el cu planuri mari 2014. "Pentru 2014, îmi doresc ca, atât eu, cât şi familia mea să fie sănătoasă. Să îmi iasă ce ne-am propus. Prima provocare pentru Voltaj în anul 2014 este concertul de la Sala Polivalentă, când Voltaj va aduce pe 20 martie un «Meci de box» din ring, live pe scenă, într-un concert cu mulţi invitaţi şi o producţie specială. Îmi place să încep Noul An în Piaţa Revoluţiei pentru că este o atmosferă specială. Încă de la început Pro a ştiut să atragă acea «Generaţie Pro», iar tinerii ştiu să-şi trăiască viaţa cum spunem noi, «Ca la 20 de ani »', a spus acesta.

Sore, Mandinga şi Cabron au făcut lumea să danseze, iar focurile de artificii de la miezul nopţii şi prezenţa Loredanei au dus petrecerea la cote maxime. Artista a impresionat din nou publicul prin apariţiile vestimentare şi prin concertul susţinut în Piaţa Revoluţiei, la kilometrul 0 al libertăţii.

Şi nu în ultimul rând, George Vintila, DJ-ul ProFM şi prezentatorul MTV, a spus că: "Party-ul nostru de Anul Nou a fost ca în fiecare an deasupra tuturor. Cei mai tari artişti au detonat Piaţa Revoluţiei şi anul asta cu hiturile momentului. La mulţi ani pentru 2014 încă o dată şi mulţumim că în fiecare an creştem împreună cu toţi cei prezenţi... poftă de distracţie! 2014 să fie un an de excepţie în viata fiecărui român", le-a urat DJ-ul ProFM tuturor celor care au intrat în 2014 împreună cu artiştii din Piaţa Revoluţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici