Peste 5.000 de clujeni au petrecut Revelionul în Piaţa Avram Iancu, unde Emil Boc a numărat secundele până la intrarea în 2013

Peste 5.000 de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, unde au asistat la concerte şi focuri de artificii, iar primarul Emil Boc a deschis o sticlă de şampanie de doi litri şi a numărat secundele până la intrarea în 2013.

470 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de clujeni au petrecut Revelionul în Piaţa Avram Iancu, unde Emil Boc a numărat secundele până la intrarea în 2013

Emil Boc (Imagine: Dumitru Matiu/ Mediafax Foto)

Peste 5.000 de clujeni s-au strâns, luni seară, începând de la ora 22.30, în Piaţa Avram Iancu din municipiu, pentru a asista la concertul trupei Semnal M, după care a urmat recitalul susţinut de cântăreţul de muzică populară Aurel Tămaş.

Aproape de miezul nopţii, primarul Emil Boc a urcat pe scena amplasată în faţa Teatrului Naţional, alături de soţia sa, Oana, şi de fiica lor cea mare, Cezara, şi a deschis o sticlă de şampanie de doi litri, numărând secundele până la intrarea în anul 2013.

"Eu am şampanie pregătită, uitaţi cât e de mare. Pregătiţi şi dumneavoastră şampania pentru a intra aşa cum se cuvine în noul an. Luaţi iubitele alături. Vă urez multă sănătate, că e mai bună decât toate", a spus Boc.

Trecerea dintre ani a fost marcată de un spectacol de focuri de artificii care a durat 15 minute.

La coborârea de pe scenă, primarul Clujului le-a spus jurnaliştilor că vrea ca anul 2013 să aducă românilor sănătate.

"E un moment de fericire şi să ne aducă clujenilor şi tuturor românilor sănătate în 2013, că după aceea celelalte le putem rezolva. Cele bune să se adune, cele rele să se spele", a spus Boc.

Întrebat ce îşi doreşte în plan personal de la noul an, Emil Boc a răspuns că vrea să fie sănătos, pentru că atunci restul lucrurilor "vor merge bine".

Programul de Revelion organizat de Primăria Cluj-Napoca a inclus şi un concert al cântăreţei Aminda şi al trupei Hazard.

Primăria municipiului a oferit gratuit celor prezenţi în piaţa 600 de sticle de şampanie.

Pentru a facilita accesul locuitorilor municipiului în Piaţa Avram Iancu, Primăria Cluj-Napoca a introdus, între orele 21.30-02.00, autobuze de noapte, care să lege centrul oraşului de cartiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici