Peste 5.000 de fani au aflat reţeta fericirii, joi seară, la concertul Vunk

Peste 5.000 de spectatori au primit şi au împărţit fericire la concertul Vunk, organizat joi seară, la Sala Polivalentă din Bucureşti, la care invitate speciale au fost Andra, Loredana, Alexandra Usurelu şi Mirabela Dauer, informează MediaPro Music.

183 afișări
Imaginea articolului Peste 5.000 de fani au aflat reţeta fericirii, joi seară, la concertul Vunk

Peste 5.000 de fani au aflat reţeta fericirii, joi seară, la concertul Vunk (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Decoruri care au cântarit peste 30 de tone, gadgeturi luminoase pe care le-au purtat toţi spectatorii şi care se sincronizau cu muzica, lasere, artificii, confetti şi scene mobile. Astfel, fanii au putut asculta, timp de mai bine de două ore şi jumătate, 23 dintre hiturile trupei.

Andra a cântat împreună cu Cornel piesa "Numai la doi" şi Loredana a interpretat hitul "1000" al trupei Vunk. Alexandra Usurelu a urcat pe scenă pentru un duet pe piesa "Nopţile trec", iar Mirabela Dauer a ridicat publicul în picioare, cu melodia "Ioane, Ioane".

"A fost seara pentru care mi-am dorit să cânt pe o scenă atunci când m-am apucat de muzică. A fost cea mai frumoasă seară din cariera noastră, pentru că am făcut fericiţi atât de mulţi oameni şi le mulţumesc celor 5.000 de spectatori că, pentru două ore, şi-au lăsat sufletele pe mâna noastră", a declarat Cornel Ilie, cel care a făcut scenariul şi regia show-ului care a vorbit despre reţeta fericirii.

Spectacolul a fost marcat de câteva momente foarte emoţionante: un mesaj video al actorului Radu Beligan despre fericire, care trebuie împărţită cu ceilalţi, o cerere în căsătorie din partea unui fan Vunk, Valentin, pentru iubita sa, Corina, dar o şi secvenţă plină de efecte speciale în care spectatorii au participat la stabilirea unui record (cel mai mare număr de spectatori care au stat nemişcaţi timp de 30 de secunde).

Evenimentul Vunk a fost concertul cu cei mai mulţi spectatori indoor din România ultimilor 20 de ani. Costurile acestei producţii au depăşit 100.000 de euro, iar la realizarea spectacolului au participat peste 300 de persoane în echipele tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici