Peste trei mii de motociclişti la Crazy Bike Party

Peste zece mii de cai putere şi adrenalină la maxim sâmbătă, la Crazy Bike Party de la Sibiu unde şi-au dat întâlnire trei mii de motociclişti din ţară şi din străinătate.

4 afișări
Imaginea articolului Peste trei mii de motociclişti la Crazy Bike Party

Peste trei mii de motociclişti la Crazy Bike Party

Motocicliştii au început să sosească de vineri seara la Sibiu. Aceştia s-au instalat în campingul Dumbrava de la marginea oraşului şi sâmbătă au început distracţia. Pe lângă concursurile cu motoare, bikerii s-au întrecut şi fără motociclete, zece probe în total.

Printre participanţi se numără şi prieteni vechi ai festivalului care de ani de zile vin de la mii de kilometri distanţă pentru a se distra la Crazy Bike Party.

Câştigătorii concursurilor au primit costume de piele, tricouri sau şepci, premii în valoare totală de aproximativ cinci mii de euro. Bikerii vor petrece până târziu în noapte, iar duminică vor pleca spre casă.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici