PETA critică o reclamă în care apar oi "luminoase" - VIDEO

PETA, grupul care militează pentru drepturile animalelor, a criticat o reclamă virală a unui producător de televizoare, în care apare o turmă de oi pe blana cărora sunt instalate leduri şi care sunt fugărite de câini ciobăneşti, informează Media Guardian.

42 afișări
Imaginea articolului PETA critică o reclamă în care apar oi "luminoase" - VIDEO

PETA critică o reclamă în care apar oi "luminoase" - VIDEO

PETA a făcut apel la directorul Samsung Europa, compania pentru care a fost realizat conţinutul viral, solicitând retragerea reclamei de pe internet deoarece "oile nu ar fi trebuit să fie speriate îngrozitor de tare doar pentru o distracţie superficială".

Reprezentanţii PETA au precizat, într-o scrisoare oficială adresată companiei Samsung, că un retailer britanic le-a cerut deja furnizorilor de carne de oaie să nu mai folosească câini ciobăneşti pentru a strânge turmele, pentru că astfel de practici stresează foarte mult animalele.

PETA susţine că oile sunt aproape la fel de inteligente ca şi porcii, că au rezultate aproximativ la fel de bune la testele IQ şi că abilităţile lor de rezolvare a problemelor sunt deja demonstrate de cercetători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici