Peter Andre va lansa o serie de cărţi cu poveşti pentru copii

Cântăreţul britanic Peter Andre a declarat că va lansa în curând o serie de cărţi pentru copii, inspirate din poveştile pe care le spune copiilor săi, informează femalefirst.co.uk.

82 afișări
Imaginea articolului Peter Andre va lansa o serie de cărţi cu poveşti pentru copii

Peter Andre va lansa o serie de cărţi cu poveşti pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Peter Andre, care a lansat recent un volum fotografic autobiografic intitulat "My World", a mărturisit că adoră să inventeze poveşti pentru copiii săi - Junior, în vârstă de cinci ani, şi Princess Tiaamii, în vârstă de trei ani - şi că abia aşteaptă ca aceste poveşti să fie citite şi de alte persoane.

"A existat o ştire, săptămâna trecută, potrivit căreia aş intenţiona să lanseze o serie de cărţi pentru copii. Informaţia este adevărată. Mi-a plăcut la nebunie perioada în care am lucrat la cea mai recentă carte a mea şi întotdeauna mi-a plăcut să inventez poveşti pentru copii. Primul volum din această serie se va intitula «The Strawberry Barbecue». Abia aştept!", a spus cântăreţul britanic de origine australiană.

În această perioadă, Peter Andre îşi vizitează familia, rămasă în Australia, şi a declarat că zilele petrecute în casa copilăriei sale îl fac să se simtă din nou ca un adolescent.

"Îmi petrec vacanţa în Australia. E atât de bine să fiu din nou în casa familiei mele, dar, chiar şi acum când sunt adult şi sunt aici alături de copiii mei, faptul că mă aflu în această casă mă face să mă simt din nou ca un adolescent", a declarat cântăreţul în rubrica pe care o scrie în revista New!.

"Atunci când tatăl meu mă strigă, îmi spun imediat: «La naiba! ce am mai greşit de data asta?». Face pe şeful cu mine încă de când eram copil, iar eu ador treaba asta. Chiar dacă am 37 de ani, voi fi întotdeauna copilul părinţilor mei, iar ei îmi vor spune întotdeauna ce trebuie să fac", a adăugat Peter Andre.

Peter Andre a fost căsătorit între 10 septembrie 2005 şi 8 septembrie 2009 cu modelul britanic Katie Price, cunoscută sub numele de Jordan.

Cei doi s-au cunoscut în timpul reality show-ului "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here", difuzat în 2004 de postul ITV şi s-au căsătorit un an mai târziu.

Ei au doi copii împreună - Junior, în vârstă de cinci ani - şi Princess Tiaamii, în vârstă de trei ani. Katie Price mai are un fiu, Harvey, în vârstă de şapte ani, dintr-o relaţie anterioară cu fotbalistul britanic Dwight Yorke.

Peter Andre încearcă să îşi relanseze cariera muzicală, prin single-ul "Behind Closed Doors", inspirat din relaţia sa cu celebrul model.

Amândoi au apărut în propriile lor reality show-uri, găzduite de postul ITV2, în care au relatat aspecte din vieţile lor de după despărţire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici