Petra Kvitova s-a logodit cu hocheistul Radek Meidl

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 6 WTA, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a anunţat, pe contul ei de Twitter, că s-a logodit cu hocheistul Radek Meidl.

616 afișări
Imaginea articolului Petra Kvitova s-a logodit cu hocheistul Radek Meidl

Petra Kvitova s-a logodit cu hocheistul Radek Meidl (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Sunt atât de fericită să împărtăşesc cu voi vestea că ne-am logodit", a scris Kvitova, 25 de ani, pe Twitter.

 

Câteva dintre adversarele ei din circuit, printre care Angelique Kerber, locul 10 WTA, Sabine Lisicki, locul 32 WTA, şi Yanina Wickmayer, locul 41 WTA, au felicitat-o pe Kvitova tot prin intermediul reţelei de socializare.

Radek Meidl, 27 de ani, atacant la HC Frydek-Mistek, are o relaţie cu Kvitova din iunie 2014, la două luni după ce jucătoarea s-a despărţit de tenismenul Radek Stepanek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici