Petrecere Playboy, pe 2 septembrie în Centrul Vechi

Playboy continuă seria petrecerilor în Centrul Vechi al Bucureştiului şi te aşteaptă astăzi, 2 septembrie, în club Bound la o nouă petrecere incendiară cu iepuraşii şi vedetele Playboy – Playboy Mansion Party!

211 afișări
Imaginea articolului Petrecere Playboy, pe 2 septembrie în Centrul Vechi

Petrecere Playboy, pe 2 septembrie în Centrul Vechi

Distracţia începe de la ora 23 şi îţi garantăm că nu vei dori să pleci până în zori. Atmosfera va fi întreţinută de iepuraşii Playboy şi de animatoare îmbrăcate în lenjerie sexi, iar dincolo de valurile de şampanie şi whiskey ce vor întreţine focul petrecerii, Rellys Tonu, Florentina Raiciu, Melinda Trifan, Andreea Rotaru te invită să le cunoşti şi, de ce nu, să le cucereşti atenţia.

Vino şi tu! Îţi promitem distracţie, multe fete sexy şi o petrecere de neuitat, marca Playboy.

În plus, pentru ca amintirea nopţii să dureze peste timp, pozează-te alături de fetele Playboy şi de iepuraşi - o dovadă că ai participat la cea mai sexy petrecere a lunii.

Nu te lăsa invitat de două ori! Ia-ţi prietenii şi vino să te distrezi.

Nu uita ! Astăzi, 2 septembrie, Club Bound, în Centrul Vechi, ora 23. Adresa este Str. Smârdan, Nr. 30.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici