PewDiePie ia o pauză de la YouTube: Când dispare cel mai urmărit vlogger de pe platforma care l-a făcut faimos

Celebritatea YouTube PewDiePie a anunţat că va lua o pauză de la activitatea în mediul online, acesta simţindu-se „extrem de obosit”, a relatat BBC.

958 afișări
Imaginea articolului PewDiePie ia o pauză de la YouTube: Când dispare cel mai urmărit vlogger de pe platforma care l-a făcut faimos

Sursa FOTO: Profimedia Images

Suedezul de 30 de ani, pe numele său real Felix Kjellber, a devenit faimos pe seama videoclipurilor postate pe YouTube, acesta fiind pentru o perioadă cel mai bine plătit creator de conţinut de pe platformă. Recent, PewDiePie a trecut prin scandaluri şi controverse legate de problema rasismului şi antisemitismului, în urma unor comentarii din filmuleţele sale.

„La începutul anului viitor voi lipsi pentru o scurtă vreme. Voi explica totul mai târziu”, a anunţat vloggerul care s-a căsătorit anul acesta cu Marzia Kjellberg, eveniment puternic mediatizat în online.

Sursa FOTO: Profimedia Images

În cursul anului 2019, suedezul , urmărit de peste 102 de milioane de conturi YouTube, a fost întrecut în cursa pentru cea mai mare comunitate de abonaţi de pe platformă de casa de discuri Bollywood, T-Series, cu mai mult de 121 de milioane de urmăritori.

„Iau o pauză de la YouTube anul viitor. Vreau să fac de acum anunţul pentru că sunt pe deplin hotărât. Mă simt obosit, extrem de obosit. Nu ştiu dacă vă daţi seama cât de tare”, a transmis el râzând.

Disney a anulat contractele cu Felix Kjellber în 2017, după ce acesta a postat câteva videoclipuri care conţineau referinţe naziste sau aluzii antisemite, arată BBC. Vloggerul a recunoscut că materialul a fost jignitor pentru un număr de personae şi a adăugat că nu susţine sub nicio formă „atitudinile care instigă la ură”.

Mai târziu în acelaşi an, PewDiePie şi-a cerut scuze pentru că a folosit un apelativ denigrator pentru persoanelşe de culoare într-un videoclip transmis în flux live. De asemenea, şi-a cerut iertare pentru redistribuirea unei postări care lansa aluzii batjocoritoare la adresa artistei Demi Lovato, aflată la acel moment în spital în urma unei supradoze de droguri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici