Pharrell Williams: Aş părea infatuat dacă aş încerca să cânt precum Jay-Z

Cântăreţul american Pharrell Williams a declarat într-un interviu acordat recent revistei GQ Style că fiecare artist ar trebui să-şi găsească propriul stil şi să nu-i imite pe alţii, precizând că el ar părea infatuat dacă ar încerca să cânte precum Jay-Z.

86 afișări
Imaginea articolului Pharrell Williams: Aş părea infatuat dacă aş încerca să cânt precum Jay-Z

Pharrell Williams: Aş părea infatuat dacă aş încerca să cânt precum Jay-Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pharrell Williams, în vârstă de 41 de ani, a declarat că "ar părea infatuat" dacă ar fi să cânte rap precum Jay-Z şi să folosească aceleaşi versuri pe care acesta le utilizează. Pharrell este de părere că toţi artiştii ar trebui să îşi găsească propriul stil şi să nu imite pe altcineva, pentru că astfel şansele de reuşită sunt puţin probabile.

"Eu cred că trebuie să creezi ceva nou. Nu poţi doar să copiezi stilul altora. Dacă aş cânta versurile lui Jay-Z, aş suna infatuat, în timp ce el inspiră oameni cu melodiile sale. Toată lumea trebuie să-şi găsească propriul stil", a declarat cântăreţul.

De asemenea, Pharrell a vorbit despre artiştii care pretind că nu sunt interesaţi de succesul comercial, spunând că nu poate înţelege motivul pentru care cineva nu ar vrea ca muzica sa să fie ascultată de cât mai mulţi oameni cu putinţă.

"În ceea ce mă priveşte, nu este vorba despre mine sau să fiu un star cu o anumită imagine. Este vorba de a fi o parte din ceva mai mare şi nu poţi să controlezi acest lucru. Nu contează cât de talentat eşti - dacă nimeni nu reacţionează la produsele tale, eşti doar un tip cu un demo sau cu câteva proiecte de design. Eu vreau să unesc oameni. Succesul înseamnă să fii susţinut de ceilalţi. Eu doar încerc să găsesc scopul meu ca parte din marele mozaic pe care universul îl aranjează", a mai spus cântăreţul.

Pharrell Williams a vândut peste 100 de milioane de copii ale cântecelor sale, dintre care 10 milioane doar pentru melodia "Happy". Artistul a câştigat şapte premii Grammy, cea mai înaltă distincţie a industriei muzicale, mai ales pentru colaborarea sa de lungă durată cu Chad Hugo, alături de care a fondat duoul de producători The Neptunes, la sfârşitul anilor 1990. Totodată, Williams a devenit celebru datorită participării sale la emisiunea de televiziune "The Voice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici