Piaţa Roşie din Moscova, deschisă publicului total, pentru prima dată în 30 de ani - AFP

Pentru prima dată în 30 de ani, Kremlinul a modificat uşor regulile de vizitare a mausoleului lui Lenin, oferind turiştilor acces total în Piaţa Roşie, zilnic, în timpul orelor de vizitare a monumentului, transmite AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Piaţa Roşie din Moscova, deschisă publicului total, pentru prima dată în 30 de ani - AFP

Piaţa Roşie din Moscova, deschisă publicului total, pentru prima dată în 30 de ani - AFP

"Pentru confortul moscoviţilor şi al invitaţilor oraşului nostru, măsurile în vigoare asupra Pieţei Roşii în timpul vizitelor la mausoleul lui Lenin nu mai sunt în vigoare", a anunţat Serghei Deviatov, purtător de cuvânt al FSO, serviciul secret al Kremlinului, însărcinat, printre altele, cu protecţia preşedintelui rus.

Vizita mausoleului implică respectarea unor reguli minuţioase, iar turiştii nu au voie să se oprească în faţa corpului îmbălsămat al primului lider sovietic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici