Pierce Brosnan, acuzat că a bătut un fotograf

Actorul irlandez Pierce Brosnan, fostul "James Bond", este cercetat de poliţia din Los Angeles, Statele Unite, după ce a fost acuzat că a lovit un fotograf în cursul unei altercaţii care a avut loc săptămâna trecută, informează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Pierce Brosnan, acuzat că a bătut un fotograf

Pierce Brosnan, acuzat că a bătut un fotograf

"Domnul Brosnan este cercetat pentru că a fost acuzat de vătămare corporală", a spus Steve Whitmore, purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles.

Pierce Brosnan, în vârstă de 54 de ani, care a jucat de patru ori rolul spionului britanic "007" înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig, este acuzat că a lovit, vineri, un fotograf, în timpul unei altercaţii, a mai spus Whitmore.

Potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, Brosnan, care era acompaniat de unul dintre copiii săi, s-a supărat din cauza întrebărilor puse de fotograful Robert Rosen.

Martorii la această altercaţie au indicat că Brosnan l-a insultat pe fotograf şi i-a dat un pumn în coaste. Rosen a reacţionat, lovindu-l pe actor în stomac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici