Pierce Brosnan va produce un serial TV despre cruciade creştine

Actorul Pierce Brosnan, fostul interpret al agentului 007 în franciza cinematografică "James Bond", va produce un serial TV dramatic despre cruciadele creştine.

177 afișări
Imaginea articolului Pierce Brosnan va produce un serial TV despre cruciade creştine

Pierce Brosnan va produce un serial TV despre cruciade creştine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul irlandez s-a asociat cu David Franzoni, scenaristul filmului "Gladiator", şi cu reprezentanţii postului de televiziune Spike pentru a produce acest nou serial, cu o acţiune plasată în timpul celei de-a treia cruciade creştine, ce a avut loc la sfârşitul anilor 1100 e.n, informează contactmusic.com.

Intriga va fi axată pe doi cavaleri scoţieni care luptă pentru supravieţuire în Ierusalim.

Nu se ştie deocamdată dacă Pierce Brosnan va juca în serial.

Pierce Brosnan, în vârstă de 61 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză s-a remarcat în ultimii ani în producţii aparţinând unor genuri diverse, precum filmul de acţiune "Cascada Seraphim", musicalul "Mamma Mia" şi thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", regizat de Roman Polanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici