Piesa lui Marius Moga "The man who never lied", inclusă pe noul album al trupei Maroon 5

Piesa "The man who never lied", compusă de Marius Moga împreună cu Adam Levine şi Bryan West, a fost inclusă pe noul album al trupei Maroon 5, care va fi lansat pe 26 iunie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

929 afișări
Imaginea articolului Piesa lui Marius Moga "The man who never lied", inclusă pe noul album al trupei Maroon 5

Piesa lui Marius Moga "The man who never lied", inclusă pe noul album al trupei Maroon 5

Vara trecută, Marius Moga, unul dintre antrenorii show-ului "Vocea României" de la Pro TV, a stat în SUA peste două luni. Artistul a stat cea mai mare parte a timpului prin studiouri, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Piesa "The man who never lied", pe care Moga a compus-o pentru Maroon 5, împreună cu Adam Levine, solistul trupei, şi cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, este acum disponibilă pe iTunes.

Melodia este inclusă pe noul album al celor de la Maroon5, "OverExposed", care va fi lansat pe 26 iunie.

"Sunt foarte fericit că, după o perioadă lungă în care am tot zburat către America şi am compus de zor, în sfârşit încep să apară şi rezultatele. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi alor mei că mi-au dat talentul, perseverenţa şi dragostea pentru muzică", a declarat Marius Moga.

Pe de altă parte, Marius Moga lucrează şi dezvoltă alte proiecte, pe care le va lansa curând. De asemenea, el se pregăteşte şi pentru un nou sezon al emisiunii "Vocea României", pentru care înscrierile au început.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut - "Songs About Jane", în 2002 -, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici