Pink, aşa cum n-ai văzut-o niciodată. Cum arată cântăreaţa în noul videoclip - FOTO, VIDEO

Pink şi-a lansat, miercuri, videoclipul pentru cel de-al doilea single de pe albumul The Truth About Love - Try. Cântăreaţa apare într-o ipostază neobişnuită, întreg videoclipul fiind un dans ce prezintă povestea unei relaţii tumultoase.

3139 afișări
Imaginea articolului Pink, aşa cum n-ai văzut-o niciodată. Cum arată cântăreaţa în noul videoclip - FOTO, VIDEO

Pink, aşa cum n-ai văzut-o niciodată. Cum arată cântăreaţa în noul videoclip (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Try este povestea tumultoasă a unui cuplu, care este redată prin mişcările de dans ale lui Pink şi ale partenerului său, Colt Prattes, inspirate de dansurile apaşilor, scrie Daily Mail.

Mişcările de dans executate de Pink în acest videoclip au lăsat-o chiar şi pe mama acesteia fără cuvinte. "Mama, după ce a văzut noul videoclip: "Dragă, am rămas fără cuvinte. Nimeni nu poate spune că nu ai curaj". Mulţumesc, mamă", a scris Pink pe pagina de Twitter.

Regia videoclipului este semnată de Floria Sigismondi, iar coregrafia de The Golden Boyz şi Sebastien Stella.

Despre cel de-al şaselea ei album - The Truth about Love, Pink a declarat: "Scriu despre viaţa mea, scriu din experienţa mea. Trăiesc mai mult în tranşee, viaţa mea nu înseamnă lux".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici