Pink revine cu un nou album (Galerie Video)

Cântăreaţa americană Pink, recompensată cu un premiu Grammy, lucrează la un nou material discografic, ce va ieşi pe piaţă pe 28 octombrie şi se va numi "Funhouse".

91 afișări
Imaginea articolului Pink revine cu un nou album (Galerie Video)

Pink revine cu un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primul single extras de pe noul album, care va apărea la casa de discuri LaFace/Zomba, "So What", ocupă cea de-a 40-a poziţie în clasamentul Billboard's Pop 100 Airplay şi cea de-a 59-a în topul Pop 100.

Piesa ar putea intra în clasamentul Billboard's Hot 100 săptămâna viitoare, datorită vânzărilor versiunii digitale, care a devenit disponibilă începând de marţi.

Pentru acest album, Pink a colaborat cu Butch Walker, Max Martin, Billy Mann şi EG White.

Albumul "Funhouse" urmează celui apărut pe piaţă în 2006, intitulat "I'm Not Dead", care s-a vândut în 1,3 milioane de exemplare în Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani.

Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B.

Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său.

Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 28 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 25 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale.

Pink a participat la realizarea coloanelor sonore ale filmelor "Moulin Rouge" şi "Îngerii lui Charlie 2".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici