Pink va lansa un single în colaborare cu Lily Allen

Pink va lansa un single în colaborare cu cântăreaţa britanică Lily Allen, a anunţat artista americană. Ambele cântăreţe au luat o pauză în carieră, întrucât au devenit mame în 2011, însă Lily Allen a anunţat recent că s-a întors în studiouri în Marea Britanie pentru a înregistra un nou album.

155 afișări
Imaginea articolului Pink va lansa un single în colaborare cu Lily Allen

Pink (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pink a revenit la rândul ei în topurile muzicale americane cu un nou single, lansat de curând, intitulat "Blow Me (One Last Kiss)".

Cele două cântăreţe vor înregistra împreună un single care va fi inclus pe următorul album al lui Pink, care se va numi "The Truth About Love", informează contactmusic.com.

Pink a spus că aceasta va fi una dintre multele colaborări muzicale care se vor regăsi pe noul ei album.

"În ultimii 14 ani, toată lumea m-a refuzat. Însă, pentru acest album, toată lumea a acceptat. Cred că oamenii au început să creadă că am devenit ceva mai blândă. Cred că unii oameni credeau probabil în trecut că eu muşc!", a spus cântăreaţa americană.

Pink şi soţul ei Carey Hart au împreună o fiică, Willow, în vârstă de 13 luni.

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 32 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 40 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu trei premii Grammy.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Lily Allen şi soţul ei, Sam Cooper, au devenit pentru prima dată părinţi în noiembrie 2011, odată cu venirea pe lume a fiicei lor Ethel Mary. Cântăreaţa nu a mai lansat niciun album de la "It's Not Me, It's You", apărut pe piaţă în 2009 şi care a fost produs tot de Greg Kurstin.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici