"Piraţii din Caraibe" devine serial TV

Walt Disney Co. plănuieşte lansarea unui serial TV realizat pe baza trilogiei "Piraţii din Caraibe" care l-a avut pe Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow, informează femalefirst.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului "Piraţii din Caraibe" devine serial TV

"Piraţii din Caraibe" devine serial TV

"Ideea este de a ne axa pe Jack Sparrow la tinereţe şi de a arăta fanilor cum a ajuns acesta un pirat celebru", a declarat o sursă apropiată Disney publicaţiei britanice The Daily Star. "Filmul a avut un succes imens şi a fost însoţit de obiecte promoţionale cum ar fi jucării, jocuri sau cărţi, aşa că ni se pare corect să lansăm şi un serial TV", a adăugat sursa.

Se aşteaptă ca serialul TV să atragă nume mari din cinematografie. "Din moment ce în film au apărut guest stars precum Keith Richards, vă puteţi închipui ce vedete vor dori să apară în serial", a mai spus sursa.

"Piraţii din Caraibe", care a avut în distribuţie actori precum Johnny Depp, Orlando Bloom şi Kiera Knightley, este una dintre cele mai profitabile francize cinematografice. "Blestemul perlei negre", prima parte a trilogiei, a înregistrat încasări de 654 milioane de dolari la nivel mondial, în timp ce a doua parte, "Cufărul omului mort", a devenit filmul care a ajuns cel mai rapid la încasări de un miliard de dolari. "Piraţii din Caraibe - La capătul lumii", ultima parte a trilogiei, a atras, până în prezent, încasări de 939 milioane de dolari în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici