Pisica baby-sitter: Crezi că va reuşi să liniştească bebeluşul care plânge? - VIDEO

Un videoclip în care o pisică linişteşte un bebeluş care plânge a făcut senzaţie pe internet.

11436 afișări
Imaginea articolului Pisica baby-sitter: Crezi că va reuşi să liniştească bebeluşul care plânge? - VIDEO

Pisica baby-sitter: Crezi că va reuşi să liniştească bebeluşul care plânge?

Stewie, o pisică din Canada, reuşeşte să îl oprească din plâns pe bebeluşul familiei şi chiar să îl adoarmă, scrie dailymail.co.uk.

În timp ce copilul plânge, pisica îl mângâie cu lăbuţa pe cap. Bebeluşul se linişteşte, iar în cele din urmă adoarme. La finalul videoclipului, pisica stă cu lăbuţa pe capul copilului şi se uită fix în camera de filmat.

Clipul a fost postat pe Youtube în luna septembrie, însă a devenit extrem de vizionat în ultimele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici