Pitt, un asistent "perfect calm" în timpul naşterii gemenilor

Actorul american Brad Pitt a fost foarte bine pregătit pentru naşterea gemenilor săi şi ai Angelinei Jolie, care a avut loc sâmbătă, la un spital din Nisa (Franţa), acesta fiind un asistent "perfect calm" în timpul fericitului eveniment, potrivit medicului actriţei, citat de accesshollywood.com.

48 afișări
Imaginea articolului Pitt, un asistent "perfect calm" în timpul naşterii gemenilor

Pitt, un asistent "perfect calm" în timpul naşterii gemenilor (Imagine: Mediafax/AFP)

"A fost asistentul meu", a spus medicul Michael Sussman despre Brad Pitt, în timp ce răspundea întrebărilor jurnaliştilor, în faţa spitalului Lenval Hospital din Nisa, potrivit revistei People.

Medicul a declarat că Pitt nu şi-a părăsit nicio secundă partenera în timpul naşterii gemenilor, Knox Léon şi Vivienne Marcheline.

"A fost... perfect calm, foarte hotărât, foarte mulţumit de naşterea copiilor, foarte mişcat şi emoţionat", a mai spus Sussman.

Pitt a fost cel care a tăiat cordoanele ombilicale ale copiilor "fără niciun fel de probleme", a adăugat Sussman.

Jolie şi gemenii, care au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai oraşului Nisa, vor rămâne în spital până se vor simţi capabili să plece, a spus medicul

Primarul oraşului Nisa, Christian Estrosi, a eliberat, sâmbătă, certificatele de naştere ale gemenilor cuplului Jolie-Pitt.

Actriţa americană în vârstă de 33 de ani a născut gemenii prin cezariană, sâmbătă, la clinica Santa-Maria a Fundaţiei Lenval din Nisa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au sosit pe Coasta de Azur în aprilie. După ce a locuit o vreme la Cap Ferrat, în vila co-fondatorului Microsoft Paul Allen, cuplul s-a instalat, pe durată nedeterminată, într-o vilă aflată pe domeniul Miraval.

Familia Pitt are în prezent şase copii. Brad Pitt, în vârstă de 44 de ani, şi Angelina Jolie au adoptat trei copii: Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii nou-veniţi pe lume, ei mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici