Pizza-record, cu 254 sortimente de brânză. Delicatesa franţuzească din Cartea Recordurilor costă mai bine de 1.000 de euro

  • O pizza cu 254 sortimente de brânză, făcută în Franţa, a intrat oficial în Cartea Recordurilor.
  • Pizza cu cele 254 sortimente de brânză cântăreşte un kilogram şi costă mai mult de 1.000 de euro.
521 afișări
Imaginea articolului Pizza-record, cu 254 sortimente de brânză. Delicatesa franţuzească din Cartea Recordurilor costă mai bine de 1.000 de euro

Pizza realizată într-o pizzerie din Franţa de Benoit Bruel a fost certificată oficial luni de Cartea Recordurilor, scrie Corriere della Sera.

Scoasă din cuptor la Lyon în 22 februarie anul trecut de Benoit Bruel, pizza a doborât recordul anterior, deţinut de chef Johnny di Francesco de la un restaurant din Australia, care preparase o pizza folosind 154 de sortimente de brânză.

Pizza cu cele 254 de sortimente de brânză a fost făcută în 2 ore şi jumătate, exclusiv din produse franţuzeşti: de la brie la roquefort la chèvre şi beaufort şi multe altele, toate în doze mici.

A rezultat un amestec exploziv de arome, nerecomandat celor cu probleme de colesterol.

Pentru că fiecare pachet de brânză a costat în medie patru euro, costul total al pizzei a depăşit 1.000 de euro, însă cei care au participat la preparea ei s-au bucurat de o felie la un preţ exclusiv mai mic de 50 de euro.

„Oamenii cred că această pizza este dezgustătoare, dar e greşit. Este făcut pentru mai mulţi oameni, care pot degusta puţin şi este suficient. Este perfect pentru un aperitiv”, a spus Benoit Bruel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici