Plângerea unui bărbat ce susţinea că a întreţinut relaţii sexuale cu Travolta, respinsă de justiţie

Un judecător din Los Angeles a respins plângerea depusă împotriva lui John Travolta de un bărbat, care într-o carte pe care a publicat-o în acest an pretindea că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu actorul american.

187 afișări
Imaginea articolului Plângerea unui bărbat ce susţinea că a întreţinut relaţii sexuale cu Travolta, respinsă de justiţie

John Travolta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cartea "You'll Never Spa in This Town Again" de Robert Randolph a fost publicată în luna februarie.

Randolph a pretins că Travolta şi avocatul său l-au defăimat prin răspândirea de afirmaţii false cu privire la sănătatea sa mentală, pentru a convinge oamenii să nu îi cumpere cartea, informează bbc.co.uk.

Avocatul lui Travolta, Martin Singer, a catalogat acţiunea depusă de Randolph în instanţă drept "absurdă".

Judecătorul Malcolm Mackey de la Curtea Superioară din Los Angeles a respins acuzaţiile de defăimare la adresa lui Travolta, care se centrau pe o scrisoare pe care avocatul starului a transmis-o site-ului Gawker.com, ca răspuns la o informaţie publicată despre cartea lui Randolph, care era la momentul respectiv în curs de apariţie.

Motivele care au stat la baza deciziei judecătorului pentru respingerea acuzaţiilor aduse lui Travolta nu au fost dezvăluite. Totuşi, potrivit CNN, instanţa a decis că scrisoarea era protejată de legislaţia americană privind libertatea de exprimare.

Cartea lui Randolph a fost publicată cu trei luni înainte ca alţi doi bărbaţi, de profesie maseuri, să-l acuze pe Travolta că i-ar fi agresat sexual în timpul unor şedinţe de masaj.

Starul american a negat de fiecare dată plângerile care i-au fost aduse.

Actorul, în vârstă de 58 de ani, este căsătorit cu actriţa Kelly Preston din anul 1991.

Cuplul are doi copii. Un alt fiu al lor, Jett, a decedat în 2009 în timpul unei vacanţe pe care familia o petrecea în Bahamas.

John Travolta a devenit cunoscut graţie sitcomului TV din anii 1970 "Welcome Back Kotter" şi a devenit un star de cinema după prestaţiile sale din filmele "Saturday Night Fever", "Grease" şi "Pulp Fiction". A fost nominalizat de două ori la premiile Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici