Planşele colorate utilizate în timpul filmărilor de la "Yellow Submarine", scoase la licitaţie

Planşele colorate originale care au fost utilizate în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Yellow Submarine", un film din 1968 în care membrii trupei The Beatles au apărut sub forma unor personaje animate, vor fi scoase la licitaţie, la sfârşitul lunii noiembrie.

129 afișări
Imaginea articolului Planşele colorate utilizate în timpul filmărilor de la "Yellow Submarine", scoase la licitaţie

Ringo Starr (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Lotul cuprinde aproximativ 80 de desene colorate manual, realizate pe planşe de celuloid, informează contactmusic.com.

Acestea sunt estimate la 187.500 de dolari şi vor fi scoase la vânzare la o licitaţie care va organizată de casa Heritage Auctions, pe 20 noiembrie, la Los Angeles.

Planşele au aparţinut unui colecţionar privat care a lucrat la realizarea filmului "Yellow Submarine" din 1968, în care membrii trupei britanice The Beatles au apărut sub forma unor personaje animate.

Ringo Starr, Paul McCartney, John Lennon şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici