Planta crescută din greşeală de doi bătrâni din Anglia. Politiştii britanici au fost şocaţi

Un cuplu de bătrâni din Bedford, estul Angliei, a cumpărat un arbust de la un târg local şi a ajuns să crească o plantă care a reuşit să îi şocheze pe poliţiştii din Marea Britanie.

1208 afișări
Imaginea articolului Planta crescută din greşeală de doi bătrâni din Anglia. Politiştii britanici au fost şocaţi

Planta crescută din greşeală doi bătrâni din Anglia. Politiştii britanici au fost şocaţi

Cei doi pensionari au plantat arbustul luat din târg în grădină, fără a şti despre ce plantă este vorba.

Poliţiştii au fost uluiţi când au văzut planta enormă care a crescut în grădina bătrânilor şi chiar au povestit pe Twitter desptre această captură. "Confiscat astăzi. Un cuplu de bătrâni a cumpărat un arbust dintr-un târg, l-au îngrijit atent - cea mai mare plantă de canabis pe care am văzut-o vreodată".

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat, pentru BBC, că planta va fi confiscată şi distrusă şi că nu se va dispune nicio măsură împotriva celor doi bătrâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici