Poker pe un milion de dolari, la Cannes

Salma Hayek şi Edward Norton se numără printre cele şase staruri internaţionale care vor juca poker în interes caritabil, sâmbătă, la Palm Beach, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, care debutează miercuri şi se încheie pe 25 mai.

42 afișări
Imaginea articolului Poker pe un milion de dolari, la Cannes

Salma Hayek şi Edward Norton vor juca poker pe un milion de dolari, la Cannes

Alături de fostul cuplu Salma Hayek - Edward Norton, vor mai juca poker în cadrul acestui turneu caritabil Denis Hopper, Tim Robbins, Woody Harrelson şi Goldie Hawn.

Miza acestei partide de legendă o constituie suma de un milion de dolari care va fi donată unei organizaţii de caritate, la alegerea câştigătorului.

Turneul va fi transmis în direct pe un ecran în afara Palm Beach.

Între timp, Sean Penn, preşedintele juriului celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de la Cannes, se joacă de-a v-aţi ascunselea cu presa: starul american a refuzat cu obstinenţă să pozeze pentru jurnaliştii acreditaţi.

Marţi seara, la dineul membrilor juriului, care a avut loc la hotel Martinez, Sean Penn s-a folosit de o rochie furată pentru a scăpa de blitzurile fotografilor. Jurnaliştii decepţionaţi au fost deja avertizaţi de anturajul actorului că acesta va poza pentru ei extrem de puţin pe parcursul festivalului.

La Cannes va sosi o pleiadă de staruri hollywoodiene.

Ultima informaţie de pe Croazetă: versiunea restaurată a capodoperei lui Jean Cocteau "Orfeu", va fi prezentată în avanpremieră în timpul festivalului, în cadrul secţiunii "Cannes Classics".

Regizată în 1950, de Jean Cocteau, şi având în distribuţie pe Maria Casarès, Jean Marais şi François Périer, "Orfeu" a avut nevoie de multă muncă de restaurare fotochimică şi digitală, lucrarea fiind realizată sub egida Société nouvelle de Cinématographie (SNC).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici