Poliţia irlandeză anchetează răpirea unui pinguin de la grădina zoologică din Dublin

Poliţia irlandeză a deschis, joi, o anchetă, în cazul ciudat de răpire a unui pinguin de la grădina zoologică din Dublin, de către câţiva indivizi beţi care au tranportat pasărea cu un taxi apoi au abandonat-o pe străzile oraşului.

48 afișări
Imaginea articolului Poliţia irlandeză anchetează răpirea unui pinguin de la grădina zoologică din Dublin

Poliţia irlandeză anchetează răpirea unui pinguin de la grădina zoologică din Dublin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că răufăcătorii au intrat puţin după ora 8.00 în incinta grădinii zoologice. Aceştia sunt pasibili de a răspunde penal.

Pinguinul a fost recuperat teafăr şi nevătămat, în timp ce rătăcea pe străzile capitalei irlandeze, la câţiva kilometri de adăpostul său.

Potrivit presei locale, anchetatorii au un martor cheie: şoferul de taxi care i-a transportat pe răufăcătorii care au băgat pinguinul într-un sac şi au spus că este vorba de un iepure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici