PornHub oferă acces Premium gratuit italienilor, pentru a-i ajuta în timpul epidemiei de coronavirus

  • PornHub a anunţat că intenţionează să ajute Italia în timpul epidemiei de coronavirus.
  • În luna martie, italienii vor putea beneficia gratuit de conţinutul premium de pe site.
  • Cel mai mare site pentru adulţi va dona veniturile ModelHub din luna martie în beneficiul aceleiaşi ţări.
7963 afișări
Imaginea articolului PornHub oferă acces Premium gratuit italienilor, pentru a-i ajuta în timpul epidemiei de coronavirus

Sursa: Profimedia Images

Un comunicat de presă distribuit joi a transmis decizia conducerii PornHub de a pune la dispoziţia italienilor, în mod gratuit, întreg conţinutul platformei online în timpul lunii martie.
 
„Pentru a vă ajuta în perioada petrecută acasă, Pornhub va permite accesul gratuit pe toate secţiunile site-ului, fără a solicita utilizarea cardului.”
 
Site-ul de filme pentru adulţi a luat această decizie pentru locuitorii de pe teritoriul Italiei, iar oferta va fi valabilă până pe 3 aprilie. 
 
În plus, PornHub, cel mai mare site de profil din lume, va dona veniturile obţinute în luna martie de pe platforma ModelHub pentru a ajuta Italia în timpul epidemiei.
 
PornHub a fost accesat de 42 de miliarde de ori anul trecut, înregistrând 115 milioane de vizitatori zilnici. În 2019, Italia s-a clasat pe locul şapte în topul celor mai activi utilizatori ai platformei. Primele trei poziţii sunt ocupate de SUA, Japonia şi Marea Britanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici