Posh i-a interzis soţului ei să vină la primul concert al trupei reunite Spice Girls

Victoria i-a interzis soţului său, fotbalistul David Beckham, să vină la primul concert al trupei reunite Spice Girls, care va avea loc duminică, la Vancouver, Canada, pentru că acesta i-ar putea accentua starea de nervozitate provocată de emoţia revenirii pe scenă, informează The Sun.

3 afișări
Imaginea articolului Posh i-a interzis soţului ei să vină la primul concert al trupei reunite Spice Girls

Posh i-a interzis soţului ei să vină la primul concert al trupei reunite Spice Girls

Deşi insistă asupra faptului că cei trei fii ai lor trebuie "să vadă ce star pop a fost mami", David a spus că nu va veni la primul concert al soţiei sale pentru că ea este prea nervoasă şi emoţionată.

"Ba îmi zice că mă vrea acolo, ba îmi spune «nu, nu veni acolo, pentru că voi fi prea nervoasă»", a declarat David Beckham.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a declarat: "Cred că voi veni la spectacolul următor, care va avea loc la San Jose şi voi lua şi băieţii cu mine. Şi ştiu că Victoria mă va suna imediat ce se va termina spectacolul".

Fostul star al naţionalei Angliei spune că este sigur că va merge la câteva dintre spectacolele  trupei Spice Girls  din cadrul turneului lor de revenire pe scena muzicală.

Între timp, designerul Marc Jacobs a angajat-o pe Posh pentru a fi imaginea viitoarei sale colecţii de primăvară. Se pare că fotografiile pentru campanie au fost deja realizate de Juergen Teller, un celebru fotograf de modă.

Familia Beckham este prietenă cu celebru designer, iar Posh a purtat o ţinută roz creată de acesta la concertul susţinut în timpul paradei de modă organizată de compania de lenjerie intimă Victoria's Secrets pe 15 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici