Posibilă idilă între Renee Zellweger şi Paul McCartney

Renee Zellweger şi Paul McCartney au stârnit noi speculaţii privind o idilă, deşi purtătorii de cuvânt ai starurilor au negat acest lucru, după ce au fost surprinşi de fotografi în timp ce luau o cină romantică la lumina lumânărilor, informează thisislondon.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Posibilă idilă între Renee Zellweger şi Paul McCartney

Posibilă idilă între Renee Zellweger şi Paul McCartney

Cântăreţul britanic de rock în vârstă de 65 de ani şi starul din "Bridget Jones", în vârstă de 38 de ani, au luat cina la un exclusivist restaurant intim din New York, la o săptămână după ce au fost surprinşi în ipostaze intime în timpul unui concert din acelaşi oraş.

"(Resturantul n.r.) este un loc foarte romantic. Păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt", a spus o sursă. Înainte de a se despărţi, McCartney şi Zellweger s-au îmbrăţişat afectuos.

Restaurantul hotelului American este situat în zona The Hamptons, un loc preferat de celebrităţi, unde fostul membru al trupei Beatles deţine o locuinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici