Potrivit Le Monde, numele soţiei preşedintelui francez este Cecilia Bruni-Sarkozy

Ediţia de marţi a ziarului Le Monde a publicat un articol în care numele soţiei preşedintelui francez era trecut drept Cecilia Bruni Sarkozy, în loc de Carla Bruni-Sarkozy, greşeală pentru care reprezentanţii publicaţiei îşi vor cere scuze pe prima pagină a ediţiei de miercuri.

440 afișări
Imaginea articolului Potrivit Le Monde, numele soţiei preşedintelui francez este Cecilia Bruni-Sarkozy

Potrivit Le Monde, numele soţiei preşedintelui francez este Cecilia Bruni-Sarkozy

În erata care va fi publicată pe prima pagină a ediţiei de miercuri a Le Monde, reprezentanţii ziarului notează: "Era evident vorba de soţia preşedintelui, Carla Bruni-Sarkozy. Ne cerem sincere scuze cititorilor noştri, domnului şi doamnei Sarkozy şi doamnei Cecilia Attias".

Potrivit reprezentanţilor Le Monde, publicarea unei erate pe prima pagină a ziarului nu este ceva ieşit din comun.

Nicolas Sarkozy, în vârstă de 53 de ani, şi Carla Bruni, 40 de ani, şi-au început relaţia în noiembrie anul trecut, acesta devenind publică în decembrie. Pe 2 februarie, cei doi s-au căsătorit.

Pe de altă parte, Cécilia Ciganer-Albéniz, ex-Sarkozy, şi Richard Attias s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici