Povestea cutremurătoare a unei femei, transformată la doar 12 ani în „soţia” tatălui său

Carol Higgins, o femeie de 50 de ani din West Yorkshire, a avut parte de o copilărie traumatizantă, după ce tatăl ei, Elliot Appleyard, de 72 de ani, a tratat-o ​​ca pe o soţie în urma divorţului de mama acesteia. Bărbatul a abuzat-o sexual de nenumărate ori, forţând-o să poarte un inel de logodnă şi să lipsească de la şcoală pentru a întreţine casa, a relatat Daily Mail.

28648 afișări
Imaginea articolului Povestea cutremurătoare a unei femei, transformată la doar 12 ani în „soţia” tatălui său

Povestea cutremurătoare a unei femei, transformată la doar 12 ani în „soţia” tatălui său

În ciuda plângerilor disperate adresate de Carol poliţiei, au trecut mai bine de 30 de ani până ce Elliot Appleyard să fie închis. Agresorul a fost condamnat să stea după gratii timp de 20 de ani, potrivit Daily Mail.
 
„Mi-a distrus copilăria şi întreaga viaţă în cel mai rău mod posibil”, a mărturisit Carol, în autobiografia ce include abuzurile suferite. „Am luptat încă din adolescenţă pentru a mi se face dreptate, dar apelurile mele au fost respinse de cei care ar fi trebuit să mă sprijine cel mai mult”, a adăugat ea. „Am purtat povara, umilinţa şi groaza de ceea ce aşa-zisul meu tată îmi făcuse în cea mai mare parte a vieţii, dar adevărul a ieşit la iveală acum şi nu mai am niciun secret murdar”.
 
Abuzurile ar fi început după divorţul părinţilor ei, când tatăl lui Carol şi-a împuşcat câinele şi a obigat-o pe fată să îl sărute. Ulterior, după ce totul părea să fi revenit la normal, au început violurile pe care fata le-a îndurat, neajutorată, zi de zi . Bărbatul i-a pus pe deget un inel de logodnă şi a insistat ca aceasta să îşi tatueze pe umăr un trandafir roşu cu numele lor înăuntru. De asemenea, a forţat-o să pozeze nud şi să lipsească de la şcoală pentru a face curat în locuinţa comună.
 
La 16 ani, fata a fugit la mama sa, care a încurajat-o să apeleze la ajutorul poliţiei. Cazul a fost investigat 35 de ani mai târziu, deşi Carol a revenit de mai multe ori la secţie. Lipsa dovezilor ar fi fost cel mai mare impediment al anchetei. Elliot Appleyard a fost găsit vinovat în unanimitate pentru agresiunile sexuale săvârşite asupra fiicei sale, în luna ianuarie a anului trecut.
 
Carol şi-a scris autobiografia, intitulată „Cucerind imposibilul. Realizarea Visului”, unde demască tot ceea ce a îndurat în timpul copilăriei petrecute alături de tatăl său.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici