Pregătiri pentru concertul AC/DC. Vezi ultimele detalii!

Câteva mii de persoane s-au strâns, duminică, în Piaţa Constituţiei, unde urmează să aibă loc concertul legendarei trupe rock AC/DC.

22 afișări
Imaginea articolului Pregătiri pentru concertul AC/DC. Vezi ultimele detalii!

Pregătiri pentru concertul AC/DC. Vezi ultimele detalii! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În jurul orei 16.30, accesul în permetrul concertului se desfăşura normal, fără a exista cozi.

De la jumătatea Bulevardului Unirii, unde sunt parcate camioanele staff-ului tehnic, în zona pietonală au fost puse garduri, fiind lăsate să treacă doar persoanele cu bilet la concert. Pe mai multe plăcuţe amplasate la intrare, organizatorii avertizează spectactorii că sunetul va fi foarte puternic, indicându-le că pot cumpăra dopuri de urechi.

Show-ul AC/DC se anunţă a fi unul spectaculos, staff-ul acestora aducând la Bucureşti una dintre cele mai mari scene care se folosesc, în prezent, în concerte.

Scena pe care vor concerta AC/DC este poziţionată cu faţa spre Casa Poporului, iar deasupra ei este celebra şapcă cu corniţe, gonflabilă, un fel de simbol al legendarei trupei.

Concertul AC/DC de la Piaţa Constituţiei este o producţie Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Concert. Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin reţeaua Eventim.ro. Intrarea la concert se face între orele 15.00 şi 21.30.

Potrivit organizatorilor, la concert sunt aşteptate aproximativ 60.000 de persoane, dintre care 2.000 de cetăţeni străini, veniţi în România special pentru acest concert.

Duminică, între orele 16.00 şi 23.00, peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul concertului formaţiei de muzică rock AC/DC. De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la concert. Printre jandarmii care asigură ordinea la concert se numără şi trupe călare.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a trimis şase ambulanţe cu 22 de cadre medico-sanitare pentru a asigura asistenţa medicală la concertul AC/DC, iar SMURD a deplasat două maşini pentru victime multiple şi a instalat un cort de prim-ajutor, a declarat pentru MEDIAFAX, medicul Alis Grasu.

"Am trimis deja echipajele în Piaţa Constituţiei. Este vorba de 22 de medici, asistente şi ambulanţieri. Două dintre ambulanţe sunt de resuscitare, iar celelate pentru urgenţă", a mai explicat Alis Grasu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici