Premiera de gală a filmului "Love Building", de Iulia Rugină, vineri, la CinemaPRO

Premiera de gală a comediei româneşti "Love Building", debutul în regia de lungmetraj al Iuliei Rugină, va avea loc vineri seară, de la 19.30, la CinemaPRO din Capitală, pe covorul roşu fiind aşteptate nume cu rezonanţă din lumea filmului, precum Mircea Albulescu, Radu Gabrea şi Radu Muntean.

403 afișări
Imaginea articolului Premiera de gală a filmului "Love Building", de Iulia Rugină, vineri, la CinemaPRO

Premiera de gală a filmului "Love Building", de Iulia Rugină, vineri, la CinemaPRO

Potrivit MediaPro Distribution, distribuitorul filmului, la premiera de gală vor participa Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, dar şi cei 31 de actori debutanţi, cursanţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, care se vor afla pentru prima dată în cariera lor la un eveniment de o asemenea amploare.

Şi pentru echipa din spatele camerei de filmare se anunţă o seară importantă. Iulia Rugină va marca vineri seară debutul său oficial în lungmetraj şi îi vor fi alături directorul de imagine Marius Iacob, Laura Lăzărescu, responsabila de sunetul filmului, precum şi scenaristele Ana Agopian şi Oana Răsuceanu.

Printre celebrităţile care vor saluta premiera "Love Building" se numără nume cu rezonanţă din lumea filmului, precum Mircea Albulescu, Dan Chişu, Mirela Oprişor, Mimi Brănescu, Radu Gabrea, Marian Crişan şi Radu Muntean.

De la evenimentul de vineri seară nu vor lipsi nici vedetele TV. Amalia Enache, Dana Rogoz, Adela Popescu, Andreea Raicu, Alina Chivulescu, Elvira Deatcu, Mircea Solcanu şi Albertina Ionescu vor atrage cu siguranţă multe priviri la premiera de gală a filmului "Love Building".

"Love Building" este o comedie dramatică, a cărei acţiune are loc într-o tabără menită să "repare" relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

De vineri, filmul "Love Building" va putea fi vizionat în cinematografele din toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici