PREMIERĂ în lumea muzicală: Rapperul Pharrell Williams a creat un videoclip ce are o durată de 24 de ore - VIDEO

Rapperul Pharrell Williams a creat primul videoclip din lume ce are o durată de 24 de ore, în care fanii săi se prefac, alături de o serie de celebrităţi, că interpretează cel mai recent cântec lansat de artistul american, intitulat "Happy".

1410 afișări
Imaginea articolului PREMIERĂ în lumea muzicală: Rapperul Pharrell Williams a creat un videoclip ce are o durată de 24 de ore - VIDEO

Pharrell Williams (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Pharrell, care este şi un foarte inventiv producător de hip-hop, a lansat un videoclip ce durează o zi pentru acest cântec al său, care are o durată de patru minute. Piesa "Happy" a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2", informează contactmusic.com.

Fanii cântăreţului se pot conecta pe site-ul 24hoursofhappy.com şi pot să îşi creeze propria versiune a videoclipului "Happy", alegându-şi personajele preferate dintr-un set de canale care prezintă diverşi oameni cântând şi dansând pe ritmurile piesei citate.

Pharrell Williams apare şi el în videoclip şi alături de el apar alte vedete de calibru, precum actorul Steve Carrell, rapperul Tyler the Creator, legendarul jucător de baschet Magic Johnson şi actorul Jamie Foxx.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI

Segmentele care nu sunt interactive ale videoclipului, ce au o durată de patru ore, sunt deja disponibile şi pe site-ul YouTube.

Pharrell Williams este un producător, interpret şi compozitor american care a devenit cunoscut odată cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte şi Chad Hugo. El este şi solistul şi toboşarul grupului N.E.R.D., pe care l-a înfiinţat alături de Chad Hugo şi prietenul său din copilărie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat şi prin colaborările sale cu alţi artişti de seamă, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk şi Robin Thicke.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici