Premiera regală a filmului "Alice în Ţara Minunilor" - GALERIE FOTO

Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Tim Burton şi Johnny Depp, dar şi prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, s-au numărat printre personalităţile prezente la premiera regală a filmului "Alice în Ţara Minunilor", care a avut loc joi seară, la Londra, relatează dailymail.co.uk.

272 afișări
Imaginea articolului Premiera regală a filmului "Alice în Ţara Minunilor" - GALERIE FOTO

Premiera regală a filmului "Alice în Ţara Minunilor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedetele au înfruntat ploaia londoneză pentru a fi prezente la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale începutului de an. Obişnuitul covor roşu a fost vopsit verde pentru eveniment.

Dar Mia Wasikowska (Alice) şi reginele din Ţara Minunilor (Anne Hathaway şi Helena Bonham Carter) au fost umbrite de adevăratele feţe regale, prezente şi ele la eveniment, prinţul Charles şi ducesa de Cornwall, Camilla. Mia Wasikowska a venit la premieră tunsă aproape băieţeşte, renunţând la frumoasele plete ale lui Alice.

Cele două regine, Hathaway (Regina Albă) şi Helena Bonham Carter (Regina Roşie), au purtat toalete în stiluri opuse. Hathaway a avut un look fermecător, îmbrăcată într-o rochie maronie şi a încercat să facă faţă ploii. "Iubesc Londra, iubesc ploaia", a spus aceasta, în timp ce oamenii din jurul său încercau să se adăpostească.

Bonham Carter a preferat, pentru premieră, o rochie Vivienne Westwood, în concordanţă cu stilul său excentric. De asemenea, aceasta a purtat o poşetă cu personajul său, Regina de Cupă, cusută pe ea.

Dar toţi aceştia au fost umbriţi de gazda serii, Camilla, ducesă de Cornwall, care a întâmpinat mulţimea într-o rochie albastră, lungă, realizată de Vivienne Westwood. Când i s-au făcut complimente referitor la rochie, aceasta a răspuns: "Oh, este frumoasă, dar nici nu ştiţi cât de strâmtă este. De-abia îndrăznesc să respir în ea şi doar eu ştiu cum mă voi aşeza jos".

Camilla, ducesă de Cornwall (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Helena Bonham Carter, soţia lui Tim Burton, a venit la premieră alături de fiul lor, Billy, în vârstă de şase ani. Acesta, îmbrăcat într-un costum semnat tot de Vivienne Westwood, i-a dat Camillei un buchet de flori.

Johnny Depp, care joacă rolul Pălărierului Nebun, a fost întâmpinat cu ţipete timide de femei.

Printre cei care au păşit pe covorul roşu s-au mai numărat actorii Alan Rickman şi Michael Sheen.

Tim Burton, care şi-a făcut celebra apariţie excentrică, a spus că Alice din filmul său este "uşor confuză" şi de aceea se strecoară din nou în gaura iepurelui. Bonham Carter, care locuieşte separat de soţul său, a fost întrebată care dintre casele lor seamănă mai mult cu Ţara Minunilor. Pe de altă parte, Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a mărturisit: "Mi-am trăit toată viaţa în Ţara Minunilor!".

Helena Bonham-Carter si Tim Burton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Alice în Ţara Minunilor" este o reinterpretare a celebrei poveşti a lui Lewis Caroll. În film, Alice, care acum a crescut, se reîntoarce în Ţara Minunilor.

În articolul "Domnul şi Doamna Pălărier: Lumea bizară a lui Tim Burton şi Helena Bonham Carter", Daily Mail face o incursiune în repetatele colaborări ale regizorului cu soţia sa. Dar Helena Bonham Carter nu este singurul actor-fetiş din filmul lui Burton. Johnny Depp joacă, de asemenea, în film, rolul Pălărierului Nebun. Depp a mai lucrat cu Burton la filme precum "Charlie şi fabrica de ciocolată" şi "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleetwood Street".

Reuters apreciază că "Alice în Ţara Minunilor" este "o călătorie fantastică, la fel de intensă ca şi filmul despre oamenii albaştri de pe Pandora" ("Avatar", de James Cameron) şi prevede un viitor luminos filmului în box office, dar şi eventuale nominalizări la viitoarele premii Oscar.

Alice in Wonderland - Trailer de pe tare.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici