Premieră: un cântăreţ din Coreea de Sud a ajuns în fruntea topului Billboard din SUA

Jimin de la trupa BTS este primul artist solo din Coreea de Sud care ajunge în fruntea topului Billboard din SUA.

2411 afișări
Imaginea articolului Premieră: un cântăreţ din Coreea de Sud a ajuns în fruntea topului Billboard din SUA

Sursa foto: Twitter

Jimin, din grupul K-pop BTS, a devenit primul artist sud-coreean care a ajuns în fruntea topului american al melodiilor cu hit-ul Like Crazy, potrivit BBC.

Melodia a început săptămâna pe primul loc în topul Billboard Hot 100, care se realizează în funcţie de vânzări şi difuzări radio.

Artistul în vârstă de 27 de ani a sărbătorit recordul pe Instagram împreună cu cei 49 de milioane de urmăritori ai săi.

BTS a fost prima trupă sud-coreeană care a ajuns în fruntea clasamentului Billboards în 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici