PREMIILE EMMY 2012: Vedetele care au urmat modelul "Piciorul gol al Angelinei Jolie" - GALERIE FOTO

Printre celebrităţile din lumea filmului care au defilat pe covorul roşu la a 64-a ediţie Primetime Emmy Awards s-au numărat şi patru actriţe şi vedete de televiziune ale căror creaţii vestimentare au urmat modelul rochiei pe care Angelina Jolie a avut-o la gala premiilor Oscar 2012.

2150 afișări
Imaginea articolului PREMIILE EMMY 2012: Vedetele care au urmat modelul "Piciorul gol al Angelinei Jolie" - GALERIE FOTO

Angelina Jolie (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cele patru actriţe şi vedete de televiziune au venit îmbrăcate, la Gala Premiilor Emmy 2012, în rochii asemănătoare cu cea purtată de Angelina Jolie la Premiile Oscar din acest an. Actriţa a făcut senzaţie la evenimentul din februarie, când a purtat o rochie neagră spectaculoasă din catifea neagră, despicată într-o parte până la nivelul şoldului, din colecţia Atelier Versace.

Cele patru rochii care i-au urmat modelul au fost purtate de designerul, femeia de afaceri şi prezentatoarea TV Heidi Klum şi de actriţele Maria Menounos, Alexandra Breckenridge şi Kevin Frazier.

Spre deosebire de Angelina Jolie, care la Premiile Oscar avea piciorul drept dezgolit, acestea au ales să poarte ţinute care să le lase piciorul stâng la vedere.

GALERIE FOTO

Rochia Angelinei a generat o serie de reacţii în media după ceremonia din martie, unele cuprinzând speculaţii la silueta prea slabă a actriţei, altele parodiind-o pe soţia lui Brad Pitt prin imagini care au circulat în mass-media din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici