Premiile Emmy: Culorile îndrăzneţe şi rochiile decupate subtil au făcut senzaţie pe covorul roşu - GALERIE FOTO

Vestimentaţii în nuanţe frapante şi decupaje subtile au fost în lumina reflectoarelor pe covorul roşu duminică, la Premiile Emmy, iar vedetele de televiziune au reuşit să rămână vesele şi nestingherite în căldura toropitoare din Los Angeles.

1788 afișări
Imaginea articolului Premiile Emmy: Culorile îndrăzneţe şi rochiile decupate subtil au făcut senzaţie pe covorul roşu - GALERIE FOTO

Premiile Emmy: Culorile îndrăzneţe şi rochiile decupate subtil au făcut senzaţie pe covorul roşu - GALERIE FOTO

Rochii în diferite tonuri asemănătoare strălucirii bijuteriilor au dominat covorul roşu la gala premiilor Emmy, cum ar fi vestimentaţia actriţei Shiri Appleby, star al seriei "UnREAL", rochie ce avea forma unei coloane, de culoarea cobaltului şi încrustată de paiete, creată de Diane von Furstenberg.

"Am simţit că totul e fresh şi foarte distractiv", a declarat Appleby pentru Reuters pe covorul roşu.

America Ferrera, una dintre prezentatorele care au înmânat statuetele Emmy duminică noapte, a purtat, de asemenea, o rochie albastru închis, semnată Jenny Packham, o ţinută care a primit laude în social media.

Melora Hardin, nominalizată pentru rolul din "Transparent", a purtat tot o rochie albastru cobalt, creată de Zac Posen, în timp ce modelul şi actriţa Emily Ratajkowski a purtat o rochie structurată ca un outfit de marinar, de asemenea semnată Zac Posen.

Ţinutele galbene şi roşii au confirmat predilecţia starurile pentru culorile primare la gala premiilor pentru televiziune.

Angela Bassett, starul din "American Horror Story" a purtat o rochie Christian Siriano galben muştar, iar vedeta din "Empire", Emmy Taraji P. Henson a optat pentru o nuanţă galben canar şi a ales să poarte o rochie de seară ce se modela pe corp în forma unui pilastru, semantă de Vera Wang, în timp ce actriţa din "Quantico", Priyanka Chopra, s-a afişat în lumina reflectoarelor şi a zâmbit pentru fotografi etalând o rochie Jason Wu de culoare roşie, cu decupaje pe umeri şi talie.

"Ceea ce mi-a atras privirile au fost unele dintre aceste rochii moderne", a declarat Rickie De Sole, director pentru piaţa de modă şi accesorii la W Magazine.

"Au existat, de asemenea, o mulţime de vedete care au ales decupaje - unii mai bune, altele mai puţin izbutite", a adăugat De Sole, arătând spre Tracee Ellis Ross care purta o ţinută Ralph Lauren.

Tatiana Maslany, nominalizată pentru "Orphan Black" a optat pentru decupaje subtile în croiala rochiei sale roşii, semnată Alexander Wang, în timp ce actriţa Portia Doubleday a purtat tot o rochie de culoare sângerie, cu mâneci lungi şi cu un decupaj central ce făcea materialul să plonjeze în falduri pe trup.

Apoi au fost celebrităţile care au apelat la rochia neagră, în ciuda zilei neobişnuit de toride.

Actriţa Sophie Turner din "Game of Thrones" a ales o rochie din dantelă neagră marca Valentino, şi a declarat pentru Reuters, "Este frumosă, superbă".

Starul din "Modern Family", Sarah Hyland a nesocotit tendinţele în materie de rochii şi a purtat pantaloni negri şi un top fără bretele, vestimentaţie creată de Monique Lhuillier. Kirsten Dunst, nominalizată pentru "Fargo"a optat pentru o creaţie Givenchy, o rochie neagră cu mărgele aplicate, în falduri, în timp ce vedeta din "Scandal", Kerry Washington, care este însărcinată, a purtat o rochie neagră cu decupaje, imaginată de Brandon Maxwell.

Eric Wilson, editor de ştiri de modă la InStyle, a subliniat "aspectul metalic şi hiper-texturile" drept o tendinţă ce impresionează, demonstrată de Heidi Klum într-o rochie argintie Michael Kors şi de Claire Danes, nominalizată pentru cea mai bună actriţă după rolul din drama "Homeland" ce a purtat o rochie Schiaparelli de nuanţă aurie.

"Vreau să văd mai multe rochii de genul ăsta", a adăugat entuziasmat Wilson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici